Tävla med stegräknare

Stegtävling

Stegtävlingen är ett klassiskt upplägg på friskvårdsaktivitet som aktiverat tusentals företag under många års tid. Wellsteps stegtävling är enkel och flexibel där deltagarna med hjälp av sin stegräknare (som läggs i fickan eller via app) registrerar det antal steg som man går under dagen.

Dessutom finns även möjlighet att omvandla andra typer av aktiviteter som t.ex. cykling, styrketräning och innebandy till steg så att dessa kan tillgodoräknas i stegtävlingen.

Läs mer om stegtävlingen

Rör dig minst 30 minuter per dag

Aktivitetsutmaning

Aktivitetsutmaningen är en tävling där alla deltagare motiveras att röra sig minst 30 minuter per dag. Vilken typ av aktivitet spelar mindre roll, det viktiga är att man gör något.

Alla aktiviteter ger 1 poäng per minut och många företag väljer att lotta ut priser bland de deltagare som klarat målet på 30 minuter, antingen för hela tävlingen och/eller för resp. vecka.

Läs mer om aktivitetsutmaningen

Gör en klassiker med Wellstep

Wellstepklassiker

Wellstepklassikern är en individuell utmaning där man ska klara av fyra delmoment under ett år. De fyra momenten består av längdskidåkning, cykling, löpning eller promenad samt simning.

Utmaningen motiverar till ökad motion under ett helt år och då alla på arbetsplatsen gör samma typer av aktiviteter uppmanar detta till gemsamma initiativ som ökar sammanhållning och trivsel.

Läs mer om klassikern