skip to Main Content

Vill ni ha en tävling mellan deltagarna eller mer en utmaning som alla klarar av?

Välj det tävlingsupplägg som passar er bäst.

Wellstep har två olika tävlingar med lite olika upplägg. I den klassiska stegtävlingen används stegräknare för att tävla mot varandra i flest steg. Aktivitetsutmaningen är ett tävlingsupplägg där antalet minuter mäts istället för steg och målet är att röra sig minst 30 minuter per dag.

Stegtävling

Stegtävlingen är ett klassiskt upplägg på friskvårdsaktivitet som aktiverat tusentals företag under många års tid. Wellsteps stegtävling är enkel och flexibel där deltagarna med hjälp av sin stegräknare registrerar det antal steg som man går under dagen.

Dessutom finns även möjlighet att omvandla andra typer av aktivieter som t.ex. cykling, styrketräning och innebandy till steg så att dessa kan tillgodoräkas i stegtävlingen.

Aktivitetsutmaning

Aktivitetsutmaningen är en tävling där alla deltagare motiveras att röra sig minst 30 minuter per dag. Vilken typ av aktivitet spelar mindre roll, det viktiga är att man gör något.

Alla aktiviteter ger 1 poäng per minut och många företag väljer att lotta ut priser bland de deltagare som klarat målet på 30 minuter, antingen för hela tävlingen och/eller för resp. vecka.

Back To Top