Tävla med stegräknare

Stegtävling

Den populära stegtävlingen är ett klassiskt upplägg på en friskvårdsaktivitet som aktiverat tusentals företag under många års tid. Wellsteps stegtävling är enkel och flexibel där deltagarna med hjälp av sin stegräknare registrerar det antal steg som man går under dagen. Varje deltagare kan välja mellan att använda en stegräknare i fickan, aktivitetsarmband, smartwatch eller registrera stegen via en app.

Dessutom finns det även möjlighet att omvandla andra typer av aktiviteter som exempelvis cykling, styrketräning, innebandy och andra aktiviteter till steg, så att dessa kan tillgodoräknas i stegtävlingen.

Läs mer om stegtävlingen

Rör dig minst 30 minuter per dag

Aktivitetsutmaning

Aktivitetsutmaningen är en tävling där alla deltagare motiveras att röra sig minst 30 minuter per dag. Vilken typ av aktivitet spelar mindre roll, det viktiga är att man gör något. Att deltagarna fritt kan välja aktivitet utifrån intresse är något som kan öka motivationen mycket lättare än för motion som någon annan bestämmer.

Alla aktiviteter ger 1 poäng per minut. Många företag väljer att lotta ut priser bland de deltagare som klarat målet på 30 minuter, antingen för hela tävlingen och/eller för respektive vecka.

Läs mer om aktivitetsutmaningen

Gör en klassiker med Wellstep

Wellstepklassiker

Wellstepklassikern är en individuell utmaning som med fördel kan utföras i grupp där man ska klara av fyra delmoment under ett år. De fyra momenten består av längdskidåkning, cykling, löpning eller promenad och simning.

Utmaningen motiverar till ökad motion under ett helt år och då alla gör samma typer av aktiviteter främjas gemsamma initiativ som i sin tur hjälper till med att öka sammanhållning och trivsel.

Läs mer om klassikern

PLUS

Få fler funktioner i er aktivitetstävling med vårt tillval PLUS:

Hälsorelaterade bonusuppdrag
Gemensamma aktiviteter
Bidra till välgörenhet
Branding av tävlingssidan

Läs mer om fördelarna med PLUS