skip to Main Content

Privacy Policy

Denna sida innehåller information om hur vi hanterar personuppgifter.

1. Om Wellstep

Wellstep ägs och drivs av B2 Activity Challenges HB, Gundas Gata 43, 431 51 Mölndal.

2. Allmänt

Personuppgifter är information som enskilt eller ihop med andra uppgifter kan användas för att identifiera, lokalisera eller kontakta en individ. Det kan handla om t.ex. namn, telefonnummer och epostadress.

Behandling av personuppgifter innebär alla sätt som personuppgifterna hanteras, som t.ex. insamling, analysering och lagring.

Personuppgiftsansvarig är den som är ytterst ansvarig för behandlingen av personuppgifterna som hanteras och att det sker enl. gällande personuppgiftslagstiftning.

3. Personuppgiftsansvarig

B2 Activity Challenges HB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

4. Vilka typer av information samlar vi in?

4.1 Beställning av tjänst

När beställning av tävling görs via hemsidan eller på annat sätt lagras följande personuppgifter för den kontaktperson(er) som gjort beställningen:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Företagsnamn
  • Besöksadress
  • Fakturaadress

Vid uppladdning av fil i orderflödet lagras denna fil innehållandes för samtliga deltagare:

  • Namn
  • E-postadress

4.2 Tävlingar

I tävlingar lagras följande personuppgifter:

  • Namn
  • E-postadress

4.3 Förfrågan om demo-inloggning

Vid förfrågan om demo-inloggning till tjänsten genom ifyllande av formulär på hemsidan eller via mail/telefon lagras följande personuppgifter om den person som gjort förfrågan:

  • Namn
  • Företagsnamn
  • E-postadress

5. Cookies

Hemsidan (www.wellstep.se) samt tjänsten (inloggning via dator eller i appen) använder cookies – små textfiler som placeras på din dator för att hjälpa webbplatsen att ge dig en bättre användarupplevelse. I allmänhet används cookies för att behålla användarinställningar, lagra information om saker som kundvagnar och ge anonymiserad spårningsinformation till tredje parts applikationer som Google Analytics. Cookies kommer helt enkelt göra din användarupplevelse bättre.

Vill du inte använda cookies kan du ställa in detta i din webbläsare.

6. Hur använder vi personuppgifterna?

6.1 Beställning av tjänst

Vi behöver personuppgifter om dig som kontaktperson för att kunna sköta alla praktiska detaljer kring uppsättning av er tävling.

Vid beställning av stegräknare skickas ditt namn och telefonnummer till vår logistikpartner (Stegräknare.se) som i sin tur lämnar vidare uppgifterna till fraktbolag (DHL eller Postnord beroende på storlek på försändelse).

För att starta en tävling behöver alla få sina inloggningsuppgifter, och dessa skickas med e-post till resp. deltagare.

5.2 Tävling

I tävlingen publiceras namnen på deltagare (finns möjlighet att dölja om man så önskar). E-postadress visas inte för några andra deltagare i tävlingen utan endast för administratörer.

5.3 Förfrågan om demo-inloggning

Uppgifterna används för att skapa upp en test-inloggning och skicka ut detta till personen som efterfrågat detta.

6. Hur länge sparas uppgifterna?

Personuppgifter rörande kontaktperson/beställare sparas i 36 månader från senaste beställningsdatum, därefter raderas personuppgifter.

Personuppgifter rörande deltagare i tävlingar sparas i 6 månader efter tävlingens slutdatum, därefter raderas personuppgifterna.

7. Dina personuppgifter lämnas inte vidare

Vi säljer/lämnar inte vidare personuppgifter till tredje part.

Ett undantag från detta är dock vid beställning av stegräknare då kontaktuppgifter/adress lämnas vidare till vår logistikpartner.

8. Dina rättigheter

Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi har om dig, rätta felaktiga uppgifter samt raderar uppgifterna.

Observera att du inte har möjlighet att deltaga i en tävling om du begär att vi raderar dina uppgifter.

Hör av dig till support@wellstep.se om du önskar göra något av ovanstående.

9. Kontaktuppgifter

Om du har frågor om hur vi hanterar personuppgifter kan du kontakt oss på support@wellstep.se.

Back To Top