Vill ni köra flera tävlingar under ett år? Kanske en under hösten och en under våren, eller flera kortare tävlingar utspridda under året? Då passar vårt prisvärda årsabonnemang perfekt för er!

Växla mellan olika tävlingar

Med abonnemanget kan ni enkelt växla mellan stegtävlingen och aktivitetsutmaningen. I stegtävlingen kan ni byta sträcka för varje ny tävling.

Ändra deltagare

Som administratör är det enkelt att ta bort eller lägga till deltagare. Ni betalar per deltagarlicens vilket innebär att ni kan ta bort en person och lägga till en annan person utan att betala någon extra kostnad.

Vid abonnemangsstart ingår det att vi sätter upp alla deltagare och skickar ut inloggningsmail. Om ni önskar hjälp med detta i samband med en ny tävling tillkommer en avgift på 500 kr.

Pris

Priset för abonnemanget är 189 kr per deltagare för ett år. Det går även att köpa abonnemang inklusive stegräknare för 329 kr per deltagare.

Kostnaden faktureras i samband med första tävlingsstarten. Om extra deltagare läggs till under året stämmer vi av det kvartalsvis och fakturerar för resterande del av året. Exempel: 10 extra deltagare efter 6 månader: 10 x 189 kr / 2 = 945 kr.

Startavgift på 1 500 kr tillkommer i samband med abonnemangsstart.

Om ni är fler än 200 deltagare kan ni enkelt höra av er för en prisuppgift/offert.

Priserna är exklusive moms.

Villkor

Abonnemanget förlängs inte automatiskt efter 1 år.

I god tid innan abonnemanget går ut hör vi av oss och stämmer av om ni önskar fortsätta ytterligare ett år!

Frågor

Hör gärna av er till oss om ni har några frågor om abonnemanget!

Kontakta oss
Räkna ut pris och beställ