Vill ni köra flera tävlingar under ett år? Kanske en under under hösten och en under våren, eller flera kortare tävlingar utspridda under året? Då passar vårt prisvärda årsabonnemang för er!

Växla mellan olika tävlingar

Med abonnemanget kan ni enkelt växla mellan stegtävlingen och aktivitetsutmaningen. I stegtävlingen kan ni byta sträcka för varje ny tävling.

Ändringar bland deltagare

Som administratör är det enkelt att ta bort eller lägga till deltagare. Ni betalar per deltagarlicens vilket innebär att ni kan ta bort en person och lägga till en annan person utan att betala någon extra kostnad.

Vid abonnemangsstart ingår att vi sätter upp alla deltagare och skickar ut inloggningsmail. I fall ni önskar hjälp med detta i samband med en ny tävling tillkommer en extra startavgift.

Pris

Priset för abonnemanget är 179kr per deltagare för ett år. Det går även att köpa med abonnemang inkl. stegräknaren Omron WS One 2.0 för 319 kr.

Kostnaden faktureras i samband med första tävlingsstarten. Om extra deltagare läggs till under året stäms detta av kvartalsvis och fakturerar för resterande del av året. Ex: 10 extra deltagare efter 6 månader: 10 x 179kr / 2 = 895  kr.

Startavgift om 1 500kr till kommer i samband med abonnemangsstart.

Om ni är fler än 200 deltagare, hör av er för prisuppgift/offert.

Priserna är exkl. moms.

Villkor

Abonnemanget förlängs inte automatiskt efter 1 år.

I god tid innan abonnemanget går ut hör vi av oss och stämmer av om ni önskar fortsätta ytterligare ett år!

Frågor

Hör gärna av er till oss om ni har några frågor om abonnemanget!

Kontakt
Räkna ut pris och beställ