Nu är det möjligt att använda Wellstep privat!

Som privatperson kan du köpa ett Wellstep-abonnemang och få tillgång till Wellsteps alla funktioner. Dessutom kan du använda ditt friskvårdsbidrag om du har ett sådant.

När du har gjort beställningen får du ett kvitto som du kan lämna in till din löneadministratör eller registrera i din friskvårdsportal om du har tillgång till en sådan. Om din arbetsgivare är ansluten till Wellnet kan du även göra din beställning där och kostnaden dras från ditt friskvårdsbidrag.

Du väljer själv om du vill köra en tävling under hela perioden eller köra flera kortare tävlingar. Det går utmärkt att växla mellan stegtävlingar och aktivitetsutmaningar precis som du vill under hela perioden!

Beställ direkt

1 månad: 89kr (inkl. moms)
3 månader: 169 (inkl. moms)

Stegtävling

I stegtävlingen räknas steg. Detta görs enklast med en app i telefonen eller med ett aktivitetsarmband alternativt en stegräknare. När du skapar tävlingen väljer du start och slutdatum samt vilken virtuella sträcka du och dina vänner vill gå. Det går även att omvandla ett 60-tal aktiviteter till steg och räkna med dessa i tävlingen.

För att automatiskt synka dina steg mot Wellstep kan du använda Google Fit, Apple Health, Pacer, Fitbit eller Garmin. Du kan även lägga in dina steg manuellt.

Läs mer om stegtävlingen och vilka sträckor du kan välja.

Aktivitetsutmaning

I aktivitetsutmaningen är målet att röra sig minst 30 minuter om dagen. Det spelar ingen roll vilken typ av aktivitet, det viktiga är att göra något! Alla aktiviteter ger 1 poäng per minut. Det är enkelt att registrera dina aktiviteter i appen eller via webben.

Läs mer om aktivitetsutmaningen och hur det fungerar.

Så funkar det

Kom i gång direkt

Kostnaden för Wellstep för dig som privatperson är 89 kr för en månad eller 169 kr för 3 månader (inkl. moms).

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Du får ett kvitto direkt via sms/e-post som du kan lämna in till din löneadministratör eller registrera i din friskvårdsportal om din arbetsgivare har en sådan.

Du betalar enkelt med Swish eller kort genom att klicka på knapparna nedan.

Det går när som helst att förlänga tävlingen inne på tävlingssidan. Efter beställningen får du kvitto på betalningen från vår betalpartner Kwikk samt e-post från Wellstep med din inloggning. Om e-posten inte kommit fram inom 5 minuter är det bara att höra av dig till oss.