Vad är Coast2Coast?

Coast2Coast Sweden (C2C) är en 400 km lång vandring mellan slottet i Kalmar och fästningen i Varberg. DU väljer om du vill gå hela vägen eller delar av den, sova i tält eller på hotell och vandrarhem.

Vi passerar glasbruksbygden, vandrar rakt igenom Smålands djupa skogar, slår upp tälten vid trollska sjöar och får kanske syn på Skogsrået när hon passerar mellan gran och tall i skymningen.

C2C är för dig som vill pröva att vandra tillsammans med andra, se en vacker del av Sverige till fots eller förbereda dig inför andra långvandringar ute i världen. Förutom själva nöjet att vandra genom den svenska våren kommer du att träffa allt från nybörjare till människor som har vandrat långa leder i flera månader på flera håll i världen.

Lär mer om Coast2coast på www.coast2coastsweden.com.

c2c_logo2

Coast2Coasts virtuella vandring

Genom Coast2coast och Wellsteps sammarbete kan du med hjälp av en stegräknare gå samma sträcka och följa vägen på en virtuell karta.

Längs med vägen kan du läsa om de orter och platser som du passerar och kan se bilder från föregående års Coast2Coast-vandringar.

karta

Gå tillsammans med vänner eller på jobbet

C2Cs virtuella vandring är ett sätt att utmana dig själv att klara av att gå sträckan på ca 40 mil. Om du går 10.000 steg/dag tar det två månader.

Till skillnad från en vanlig stegtävling där man vanligtvis tävlar i lag är det i C2C fokus på att alla ska klara av att gå sträckan istället för att se vem som kommer i mål först.

När man kommit fram till Varberg kan man enkelt ladda ner/skriva ut ett diplom som visar att man klarat sträckan!

Även om Coast2Coast främst är en individuell utmaning går det även att dela upp deltagarna i lag och se vilka lag som gått mest, precis som i en vanlig stegtävling.

Hur ser den virtuella vandringen ut?

Kom igång med 3 enkla steg

Fyll i beställningsformuläret här på hemsidan.

Ni kan också maila in er beställning om ni så önskar.

Skicka lista med namn, e-postadress & ev. lagindelning till oss

eller

Används vår anmälningssida där deltagarna själva kan anmäla sig.

Vi skickar ut välkomstmail till alla deltagare med instruktioner och inloggningsuppgifter.

Vandringen kan starta!

Frågor om Coast2Coast-vandringen?

Hör gärna av er till oss om ni har frågor om hur vandringen fungerar.

Kontakt

Testa gratis

Beställ

Beställ idag så kan ni vara igång redan om några dagar!

Beställ direkt